Ga naar de inhoud

Coronavirus, jeugdschaak afgelast

  • door

Beste mensen,

In verband met de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de KNSB alle activiteiten tot en met 31 maart afgelast. Aansluitend op deze maatregelen adviseert de KNSB om alle activiteiten van de club tot en met 31 maart af te gelasten, ook als aan deze activiteiten minder dan 100 personen deelnemen. Het gaat dus om de clubavond (of middag of ochtend), en ook om trainingen, bijeenkomsten etc.

De kans bestaat dat dit nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. De KNSB ondersteunt deze doelstelling, net als NOC*NSF en andere sportbonden. Bij eventueel noodzakelijk nieuw te nemen maatregelen laat de KNSB zich adviseren door het RIVM en NOC*NSF.

Voor ons betekent dit dat er vanavond geen jeugdschaak zal zijn en dat ik iedereen omstreeks 31 maart zal informeren of het jeugdschaak weer door kan gaan vanaf 3 april. Voor degenen die graag doorwerken in hun stappenboek, maar vragen hebben wil ik vragen deze te mailen, dan kunnen wij ze per mail beantwoorden. Ook wordt vanuit de schaakbond de mogelijkheid geboden online oefeningen te doen of schaakpartijen op afstand te spelen. Misschien is het mogelijk de ervaring hiermee per mail uit te wisselen.

met vriendelijke groet,
Bastiaan van Dam, jeugdleider SV Oppositie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *