Ga naar de inhoud

Schaak-off bij Oppositie

Net als vorig jaar organiseert schaakvereniging Oppositie, in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Schaakbond, een zgn. schaak-off. Dat gebeurt op dinsdag 19 september in Het Trefpunt aan de Abraham Duboishof. Aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis.

De schaak-off is bedoeld voor mensen die graag eens willen kennismaken met een schaakclub. Er zijn heel wat mensen die regelmatig thuis een potje schaken en daartussen zitten ongetwijfeld ook mensen die best wel eens zouden willen weten of schaken op een club iets voor hun zou kunnen zijn. Deze mensen worden van harte uitgenodigd om op 19 september naar Het Trefpunt te komen.

Schaakvereniging Oppositie organiseert die avond een klein toernooitje, waarin iedereen welkom is, dus ook de leden van de schaakvereniging. Er worden onderling wedstrijden gespeeld met een bedenktijd van 15 minuten per persoon per partij. Mochten er mensen zijn die na afloop overwegen om vaker te komen schaken, dan kunnen ze die avond contact zoeken met de wedstrijdleider van Oppositie of met een van de andere leden. Na afloop van de schaak-off is het mogelijk om nog even na te kaarten aan de bar van Het Trefpunt.

2 reacties op “Schaak-off bij Oppositie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *