Ga naar de inhoud

SV Vredeburg neemt jeugdlessen over!

  • door

We zijn bijzonder verheugd dat onze buurvereniging onze jeugdleden met enthousiasme verwelkomt. Zie hieronder de brief van de secretaris van Vredeburg aan de ouders/verzorgers:

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Zoals bekend is de succesvolle schaakopleiding voor de jeugd van SV Oppositie in Heiloo helaas moeten stoppen. Namens Vredeburg kan ik vertellen dat wij het stokje met enthousiasme overnemen!

Dit gebeurt in ons clublokaal beneden in Vredeburg, aan de Dusseldorperweg 64 in Limmen op dezelfde tijden als in Heiloo het geval was: vrijdag van 19:00 tot 20:00. De openingsavond is op 29 september, een verder programma staat op onze site. Een week later instromen is bijvoorbeeld perfect mogelijk.

Kinderen die al in de Bibliotheek Heiloo lessen volgden zijn hierbij van harte uitgenodigd om dat bij ons voort te zetten; we zijn voorbereid om meerdere Stappen te geven. Nieuwe schakers voor Stap 1 zijn ook zeker welkom. Twijfel? Kom gerust eens vrijblijvend kijken. Verder bieden wij een gereduceerd contributietarief van €50 aan. De opzet – eerst les met vooral ervaren trainers en daarna tijd om te spelen – zal grotendeels gelijk blijven.

We horen graag of we jullie kunnen verwachten, laat dit vooral weten zodat wij goed voorbereid zijn. Ook vragen zijn van harte welkom. Als er nog vragen zijn voor Oppositie, dan horen zij deze graag.

Met vriendelijke groet,
Bert Hollander
Secretaris SV Vredeburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *