Ga naar de inhoud

Interne competitie, ronde 5

  • door

De pagina’s “Laatste ronde” en “Actuele ranglijst” zijn verwijderd. Het wekelijks publiceren ervan bracht wat extra handwerk met zich mee en daar heb ik even geen zin meer in.
Op de pagina “Uitslagen” is nog steeds alle informatie te vinden. Standaard wordt hier onder meer ook de actuele ranglijst en de partijen in de laatste ronde getoond.

In ronde 5 speelde Cor tegen Simon weer eens het Evans gambiet. Simon kreeg de gelegenheid een toren te geven voor een loper en een paard. Waarna Cor er naar eigen zeggen verder niet meer aan te pas kwam.
Bastiaan en Johan kwamen in een eindspel terecht met ieder 6 pionnen een lopers van gelijke kleur. Remise leek onvermijdelijk, en dat werd het ook.
Kees speelde zijn favoriete openingssysteem tegen Dick en kon na een paar onzorgvuldige zetten van Dick de winst binnenhalen.
Fred en Joop speelden een leuke pot. Lange tijd kon het beide kanten op gaan. Fred had wel zin in een gokje maar dat pakte finaal verkeerd uit. Hij was vervolgens wel zo sportief om zich door Joop mat te laten zetten.

Nagekomen mededeling:
Aad Sonneveld was per abuis ingedeeld tegen Jos Albers want Aad had zich namelijk wel afgemeld. Jos heeft helaas tevergeefs moeten wachten op een tegenstander die niet zou komen. Schrale troost: hij krijgt wel punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *